Verzekeringsadvies

Bij de hypotheek sluit je meestal ook meteen een woonhuisverzekering (opstalverzekering) af. De woning is het onderpand voor je lening, daarom stelt de hypotheekverstrekker deze verzekering verplicht. Zo weten zij dat de woning verzekerd is voor schade zoals bijvoorbeeld brand.

Soms is de koop van een huis ook het moment waarop je voor het eerst gaat samenwonen. Dubbele verzekeringen wil je dan voorkomen. Door de verzekeringen samen te voegen, bespaar je geld. En als eigenaar van een nieuwe woning, heb je daar ongetwijfeld een goede bestemming voor!

De keuze voor waar je de verzekering afsluit is helemaal aan jou. Ook al regelen wij deze verzekeringen niet zelf, kunnen we je wel op weg helpen en doorverwijzen naar een collega die dat wel kan. Vraag gerust naar onze tips!

Neem contact op

Woonhuisverzekeringen Opstal en inboedel

Auto en reisverzekeringen

Overlijdensrisico

verzekering

Inkomens

verzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Ruimte voor nabestaande als jij er niet meer bent

Belangrijke momenten in je leven wil je vieren. Maar je wil ook dat je nabestaande verder kunnen met hun leven als jij er niet meer bent. Daarvoor kun je een overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Met een ORV zorg je voor financiële zekerheid en ruimte voor je geliefden.

Bespreek de mogelijkheden

Inkomensverzekering

Zorg dat je voldoende inkomen hebt als je tijdelijk niet kunt werken

Het verzekeren van je hypotheeklasten is een vrijblijvende keuze. Kun je zelf de kosten van je hypotheek dragen als je tijdelijk niet kunt werken. Wij adviseren alleen arbeidsongeschiktheid bij werknemers in loondienst en maken een analyse gebaseerd op jouw situatie, dat geeft ruimte in je hoofd!

Contact opnemen

Neem contact met ons op