Ons verhaal

Als je ergens ruimte ervaart dan is het wel in Nieuw-Zeeland.  Dat ontdekte ik toen ik Monique leerde kennen. Zij groeide er op want haar gezin had meer dan twintig jaar in Nieuw-Zeeland gewoond. Nadat ik verliefd werd op Monique volgde de liefde voor dat land en in het bijzonder voor hun nationale rugbyteam, de All Blacks. De passie, het doorzettingsvermogen, fair play en saamhorigheid spatten ervan af als je hun wedstrijden beleeft. En met klip en klare spelregels waardoor er nooit gedoe is.

Waarden die Monique en ik ook heel hoog in het vaandel hebben staan. En misschien is het geen toeval dat de rugbysport dé sport werd waarmee ik mij zo identificeer. Want rugby draait om het creëren en benutten van ruimte. Er kan alleen gescoord worden als een speler genoeg ruimte krijgt. Veel tactieken zijn daarop gericht. En dat is niet anders dan het geven van hypotheekadvies, dat draait ook om het creëren van ruimte.

Een fijne ruimte om in te wonen en te leven. De financiële ruimte om ook lekker te blijven leven. En ruimte in je hoofd omdat je weet dat alles goed is geregeld. Die ruimte creëren wij via duidelijkheid. Duidelijkheid over óf je een huis kunt kopen, wat je kunt lenen én over wat die hypotheek financieel betekent voor je dagelijkse leven. Zodat jij kunt stoppen met denken, lezen en praten, wikken en wegen. Én dat geeft ruimte. De ruimte óm te leven vanuit een fijne ruimte om ín te leven.

Eric Boekema

Directeur-eigenaar

Monique Boekema

Office manager

Ons kantoor in Roggel

Het kantoor van Eric Boekema Hypotheken, voorheen onder de naam Geld & Woning Roggel, is sinds 2018 gevestigd op Kerkstraat 7. Door de centrale ligging van het hypotheekkantoor in Roggel is het eenvoudig te bereiken voor iedereen. Er is de mogelijkheid om gratis te parkeren in één van de parkeervakken voor het pand. Zijn er geen parkeervakken meer beschikbaar? Dan kun je de auto op het Pietersplein parkeren en binnen één minuut naar het kantoor lopen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?