Hypotheek Roggel

Bij Eric Boekema Hypotheken kun je terecht voor onafhankelijk advies over alle zaken rondom hypotheken. Of je nu voor het eerst een hypotheek af wilt sluiten of er zijn veranderingen in je leven die invloed hebben op de huidige hypotheek, wij helpen je graag. We zetten je financiële zaken op een rijtje en geven je duidelijk en écht onafhankelijk advies.
Afspraak maken

Starters hypotheek

Eerste woning kopen? Wij helpen met het regelen van je eerste hypotheek.

Nieuwe woning

Verhuisplannen? Voor een hypotheek van je nieuwe woning kun je bij ons terecht.

Nieuwbouw

Wij regelen de hypotheek voor jouw nieuwbouwwoning.

Hypotheek omsluiten

Wij bekijken je huidige situatie en helpen met het oversluiten van jouw hypotheek.

Uit elkaar gaan

Ook wanneer het minder gaat, zorgen we dat hypotheekzaken zo goed mogelijk worden geregeld bij een relatie beëindiging.

Startershypotheek

De eerste keer een eigen huis kopen is natuurlijk hartstikke spannend. Er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden. Het regelen van een hypotheek is hier één van. Wij helpen je graag met de zoektocht naar een hypotheek die helemaal bij jou past. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Roggel vergelijken en bekijken we al onze aanbieders zorgvuldig. Samen gaan we uiteindelijk voor de beste optie.

Contact opnemen

Nieuwe woning

Een nieuwe woning kopen? Als je op zoek bent naar écht onafhankelijk advies voor een hypotheek voor een nieuwe woning, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zetten al onze aanbieders op een rijtje en gaan op zoek naar een hypotheek die bij jouw nieuwe woonplannen past. Ben je van plan om een woningruil te doen? Ook dan helpen we beide partijen met het vinden van de beste hypotheek, passend bij de situatie.

Bespreek de mogelijkheden

Nieuwbouw kopen

Heb je jouw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning? Of ben je misschien wel van plan om zelf een huis te bouwen? Als hypotheekkantoor in Roggel zijn we continu op de hoogte van alle financiering oplossingen en zetten we onze kennis graag in om voor jou de beste hypotheek te vinden.

Contact opnemen

Advies bij verzekeringen

Eric Boekema Hypotheken voorziet ook in advies bij verzekeringen. Als onafhankelijk adviseur kunnen wij passend advies leveren.

Hypotheek veranderen

Past jouw hypotheek nog wel bij jouw huidige situatie? Door jarenlang vast te zitten aan dezelfde hypotheek, kan het zomaar zo zijn dat je te veel per maand betaalt. Het oversluiten van een hypotheek betekent eigenlijk dat je overstapt naar een andere geldverstrekker, terwijl je in hetzelfde huis blijft wonen. Het wordt ook wel ‘hypotheek herfinancieren’ genoemd. Bij oversluiten sluit je een volledig nieuwe hypotheek af. Je krijgt dus ook nieuwe voorwaarden en een nieuwe rente. Wij helpen je om te bepalen of dit interessant en voordelig is.

Bespreek de mogelijkheden

Uit elkaar gaan

Bij een relatie beëindiging is het belangrijk om financiële zaken zo goed mogelijk te regelen. Als hypotheekkantoor in Roggel, helpen we óók bij de minder leuke momenten. We geven dan ook onafhankelijk advies en helpen op een objectieve manier om de financiële zaken met betrekking tot de hypotheek te regelen.

Contact opnemen

Neem contact met ons op