Hypotheek Baexem

Ha Baoksem! Op zeuk noa hypotheek advies? Bel den mit Eric Boekema Hypotheken!

Begin jouw zoektocht naar een eerste of nieuwe woning met een gesprek bij Eric Boekema Hypotheken en ga goed voorbereid aan de slag. Zo krijg je duidelijkheid over jouw mogelijkheden en ontvang je een vrijblijvende proefberekening zodat je weet welke woning je kunt kopen, verbouwen of verduurzamen. Ben je op zoek naar hypotheek advies in Baexem en omgeving? Wij helpen je graag!

Door het invullen van ons contactformulier zorgen we snel voor goede informatie en een persoonlijk gesprek. De koffie staat klaar.

Afspraak maken

Hypotheek advies in Baexem

De meeste mensen hebben een hypotheek nodig om een woning te kopen, verbouwen of te verduurzamen. Een hypotheek is een lening waarmee je jouw woonwens kunt realiseren. Bij Eric Boekema Hypotheken geven we onafhankelijk advies en kunnen we ongeveer 35 geldverstrekkers aanbieden. Hierdoor kunnen wij op zoek gaan naar de beste hypotheek voor jou. We vergelijken niet alleen de laagste rente, maar ook welke voorwaarden het beste passen bij jouw situatie voor nu, maar ook voor de toekomst. Wij leveren dus persoonlijk maatwerk.

Maar hoeveel kun je nu precies lenen? Het maximaal te lenen bedrag hangt af van je inkomen en van de waarde van de woning die je koopt, verbouwt of verduurzaamt. Laat ons een hypotheekberekening maken, want er is vaak meer mogelijk dan je denk. We zoeken de mogelijkheden uit en maken een afspraak voor een duidelijk en uitgebreid gesprek. Hierin leggen we, in begrijpelijke taal, uit wat jouw mogelijkheden zijn. Met onze informatie en advies ben je goed voorbereid en kun je met vertrouwen de volgende stap zetten. Hiermee vind je niet alleen een ruimte om in te leven, maar heb je ook de ruimte óm te leven. Daar is het ons om te doen! Benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen in Baexem? Maak dan een afspraak!

Contact opnemen

Duidelijk financieel advies in Baexem

Met ruim 20 jaar ervaring in met name de regio Baexem, Neer (en heel Leudal), Maasgouw en Peel en Maas is Eric Boekema gecertificeerd als Hypothecair Planner. Wij hebben de expertise en kennis in huis om je optimaal en professioneel te begeleiden. Jouw huidige situatie wordt zorgvuldig en compleet in kaart gebracht en we kijken dan ook samen naar je wensen en verwachtingen voor de toekomst. Wij bemiddelen in hypotheken en verzekeringen,  geef dit uit handen en weet dat het goed geregeld is. Dat geeft financiële rust en ruimte in je hoofd voor leuke dingen.  We horen ook graag van je als er, tijdens de looptijd van de hypotheek, veranderingen komen in jouw situatie en zullen dan ook meedenken voor de beste oplossing. Met duidelijkheid en transparantie leggen we alles uit in begrijpelijke taal, dit vinden we belangrijk. Het gaat, tenslotte, wel om jóuw toekomst! Onze klanten ervaren dit ook en beoordelen ons met een 10 op o.a. Advieskeuze.nl!

We zien je graag voor een vrijblijvend adviesgesprek. Vul het contactformulier hieronder in om een afspraak te maken. De koffie staat klaar!

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op